Edith van Dijk en Plantina sluiten nieuwe sponsorovereenkomst

Op zondag 13 juli 2008 ondertekenden Edith van Dijk en Elsedien de Groot, directeur van Plantina Vitaminen in Culemborg een nieuw sponsorcontract. Edith van Dijk gebruikt al vele jaren de voedingssupplementen van Plantina. Sinds 2004 is Plantina officieel sponsor van Edith van Dijk, samen met DSB Bank en Speedo. De ondertekening van het nieuwe contract vond plaats na de Lektocht Beusichem Culemborg, die Edith van Dijk in haar voordeel besliste. Deze wedstrijd was haar laatste trainingswedstrijd voor de Spelen.

Eind juli vertrekt Edith van Dijk naar Hong Kong, waar ze zich verder voorbereidt op haar race, die op 20 augustus op het programma staat. De 10 kilometer in open water in Beijing is de laatste wedstrijd in de zwemcarrière van Edith van Dijk.

Elsedien de Groot is blij met Edith van Dijk: “Edith is een eerlijke, hard werkende sportvrouw, die bovendien geweldig presteert; een voorbeeld voor velen”. Lang voordat Edith van Dijk een sponsorovereenkomst sloot met Plantina, gebruikte zij al de producten van Plantina. Edith van Dijk: “Toen Plantina met mij in zee wilde, was dat voor mij geweldig nieuws. Ik vind hun producten fantastisch en dat is dan een extra stimulans om er nog gemotiveerder tegen aan te gaan in de trainingen. Bij topsport komt het op alle gebieden aan op het allerbeste dat je kunt krijgen. Plantina hoort daar ook bij.”

Edith van Dijk won in haar carrière zes maal de wereldtitel in het open water en besliste veel Wereldbekerwedstrijden in haar voordeel. Twee maal legde ze beslag op de Wereldbeker. In 2005 werd ze door haar collega-sporters gekozen tot sportvrouw van het jaar. Daarna beëindigde ze haar zwemloopbaan en werd ze in oktober 2006 moeder van een dochter.
Omdat één medaille (nog) op Edith van Dijk’s erelijst ontbreekt, besloot ze medio 2007 haar zwemcarrière weer op te pakken met als doel plaatsing voor Beijing. De 10 km zwemmen in open water staat in Beijing namelijk voor het eerst op het programma van de Spelen.

Plantina is leverancier van hooggedoseerde voedingssupplementen. Veel topsporters slikken de voedingssupplementen van Plantina,omdat ze hooggedoseerd zijn, ze een goede weerstand en een snel herstel bevorderen en omdat ze zijn opgenomen in het NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport).
Reacties op dit bericht

uxqwZlCmDjFflKYNW op 24-07-2011 om 09:16:
Superoir thinking demonstrated above. Thanks!
jYjvxmErXJuoNG op 24-07-2011 om 17:36:
Da861E <a href="http://jodlnyhlgbyg.com/">jodlnyhlgbyg</a>
qSrOGmNOdnBTQ op 07-01-2013 om 10:15:
MaartenHet zou heel normaal zijn of eineglijk gezegd normaaler zijn als de meeste Nederlanders ook Nekschot toe juijuichen.Ik bedoel niemand zeikt als je ziet dat er bijvoorbeeld jonge Marokaantjes zijn die rappers toe juijuichen die Wilders met de dood bedreigen in hun rap nummers.Dat zouden we dus normaal moeten vinden.Nou ik vind het niet normaal dat daar niets van gezegd word door de regering en ook maar weinig door de Nederlandse bevolking.Net als wat ik al eerder zei.Nederlanders linkse Nederlanders.Doen net zo hard mee als de Marokanen.Ze zetten op internet reclame spelletjes waarin je op Wilders moet richten met een wapen.Nou dat vind ik echt veel te ver gaan.En niemand die daar iets van zegt.Wilders kan wel naar de politie blijven gaan maar blijkbaar haalt dat niks uit voor Wilders.Zijn aanklachten die hij doet tegen de gene die Wilders eineglijk bedreigt.Maar andersom word het wel aangepakt in dit gekke Nederland.Net als nu dus.Nekschot maakt wat cartoons over van alles.Maar die werd aangepakt.Maar vele andere waar onder veel rappers die vol zitten met haat rappen over de Nederlandse samenleving die een bedreiging proberen aan te knokken in hun nummers worden niet aangepakt.Nekschot voert geen bedreiging voor de Nederlandse samenleving.Maar Rappers blijven door gaan met haat en die worden nooit aangepakt.Nou hoe is Nederland nou denk ik dan.In Denemarken mogen we meer zeggen.In Nederland ook veel.Maar als je hier een flinke rechtse mening hebt dan kan links maar ook het CDA je de kop kosten.Want waarom ook twee politieke moorden in Nederland in twee jaar.Op twee personen die een rechtse mening hebben.En de bedreigingen op Wilders.En niet op moslims of linkse personen.Ook niet op rappers die haat oproepen.Het is hier wel zo stom landje waar alle rolle zijn omgedraaid.
7g5Y6v2donKg op 26-12-2014 om 09:21:
Do you know the English title for "超人學生"? or the name of the author. I've read all those books you takled about, including 迷淘氣尼古拉 when I was little. I'd like to buy the English version of 超人學生, because I gave away the Chinese version to my friend when I left Taiwan. Please help!
Vbu29Acpdo op 20-05-2016 om 07:30:
It was dark when I woke. This is a ray of suehisnn.
8toRbUWqxvW op 20-05-2016 om 15:44:
I hate my life but at least this makes it <a href="http://mgyfjejc.com">belerbaa.</a>
YuKIAzKAqp op 21-05-2016 om 15:43:
Keep it coming, <a href="http://zlfspqnz.com">wrtries,</a> this is good stuff.

Uw naam:
Uw reactie:
CAPTCHA Image
Typ hieronder de bovenstaande tekst over: