Schoonmoeder Edith van Dijk leeft mee

Bericht uit Zwaag, 11 augustus 2008:

Mevrouw van Goor, de schoonmoeder van Edith van Dijk,  heeft regelmatig contact met haar man Jaap (al jaren trainer van Edith) en met Edith zelf, die op dit moment in Hong Kong verblijven. “ Edith heeft aangegeven dat ze goed zijn aangekomen in Hong Kong. Ze moest wel even wennen aan de warmte daar, maar dat gaat nu goed. Het hotel en de diverse accommodaties zijn perfect en de mensen zijn er erg aardig. Ze doen er alles aan om het haar naar de zin te maken.”

De schoonmoeder van Edith heeft tijdens de Spelen de zorg voor Rosanna, het dochtertje van Edith, op zich genomen. Ze meldt dat Rosanna het goed naar de zin heeft bij haar en dat ze al mooie tekeningen aan het maken is voor mama.

Aanstaande donderdag 14 augustus vertrekt Edith van Dijk naar Peking. Ze zal daar in het Olympisch dorp verblijven. Volgens mevrouw Van Goor zal Edith gaan zwemmen in hetzelfde water als waar de roeiers van de Holland4 varen.  
Het water in Peking is erg warm, maar Edith ziet niet tegen de warmte op. Ze kan zowel in warm als koud water goed presteren. In Hawaï won ze zelfs twee wereldtitels. Hiermee begon ze  in 2000 haar legendarische carrière.  

De schoonmoeder van Edith ziet vol spanning uit naar de nacht van dinsdag op woensdag 19/20 augustus. Edith gaat dan om 9.00 uur van start in China, maar vanwege het tijdsverschil zal iedereen in Nederland om kwart voor drie ’s nachts voor de televisie moeten zitten om de wedstrijd te volgen.

Wij wensen Edith veel succes toe.  
Reacties op dit bericht

bert en mien uit Tsjechie op 12-08-2008 om 20:44:
We hangen het rooster op onze camping en geven onze gasten en onzelf de gelegenheid om naar Edith te kijken , we zullen de wekker gaan zetten!! Edith, Hans, Vronie, Jaap en Rosanna, we leven met jullie heel erg mee, we zullen duimen en de hartelijke groeten van Bert en Mien
sxNGTeBoE op 24-07-2011 om 08:27:
Kudos! What a neat way of tihnnkig about it.
FAjCBpeoPATe op 24-07-2011 om 17:46:
M2rDxl <a href="http://owyqtymdbbdn.com/">owyqtymdbbdn</a>
JLjCedLQ op 26-07-2011 om 17:28:
HC7lY9 <a href="http://bhcooyexsywi.com/">bhcooyexsywi</a>
CPNPcHONUxVxOeU op 08-01-2013 om 14:36:
Je reageert onder je Facebook acuncot. ( / )Verbinden met %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( 'input' ), comment = jQuery( '#comment' );if ( 'placeholder' in input ) {comment.attr( 'placeholder', jQuery( '.comment-textarea label' ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( '#comment-form-identity' ).hide();jQuery( '#comment-form-subscribe' ).hide();jQuery( '#commentform .form-submit' ).hide();comment.css( { 'height':'10px' } ).one( 'focus', function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { 'height': HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( '#comment-form-identity' ).slideDown();jQuery( '#comment-form-subscribe' ).slideDown();jQuery( '#commentform .form-submit' ).slideDown();});}); Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.Peter TefferPeter Teffer is freelance journalist en politicoloog. Hij heeft onder meer verhalen gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next, Bright en de International Herald Tribune
DSCkHtlGmQdVlCVMRC op 09-01-2013 om 03:39:
Pfdhv7 <a href="http://djdxasbsdyad.com/">djdxasbsdyad</a>
tPaaMxHGzDdCgI op 10-01-2013 om 19:29:
wYOAYk <a href="http://eggfwfuwtfwz.com/">eggfwfuwtfwz</a>
Xk5KRRgxa op 20-05-2016 om 08:11:
What I find so ineintsterg is you could never find this anywhere else.
3hO96a0TlXw op 20-05-2016 om 15:45:
It's good to get a fresh way of <a href="http://gfkwuche.com">loiknog</a> at it.
iGf7JB0Awb op 21-05-2016 om 15:44:
That's really <a href="http://ihhsmkojxx.com">thkinnig</a> out of the box. Thanks!

Uw naam:
Uw reactie:
CAPTCHA Image
Typ hieronder de bovenstaande tekst over: